U bent hier: Home » Team » Lager onderwijs » Maantjes

Maantjes

Bekijk ook onze blog!

 

 

Welkom bij de Maantjes uit het tweede leerjaar. Samen met Katrien gaan we op avontuur!


Elke ochtend starten we in de kring. We kijken naar het weer buiten, we checken onze kalender en overlopen onze dag. Gedurende de hele dag keren we terug naar die kring om te vertellen hoe we ons voelen, om een antwoord te vinden op al onze vragen en om te kijken naar tips en tops in onze klaswerking.


Daarna starten we aan onze bank met vrije werktijd, instructie of contractwerk. Letters schrijven we met de Alfabetcode en rekenen doen we met Wisse en onze Zwisoboeken.
In de namiddag kan je ons overal vinden: in de klas met onze neus in de boeken of achter de computer, op bezoek bij een echte expert om antwoord te krijgen op onze vragen of in de tuin op zoek naar plantjes of dieren of …


Soms zitten we ook verstopt onder de verfspatten. We gaan graag creatief aan de slag met nieuwe technieken om bijvoorbeeld een illustratie te maken bij onze vrije tekst.
We werken ook graag samen met onze Zonnetjes uit het eerste leerjaar. Samen ontdekken we onze talenten of gaan we op leerwandeling.


Waar we ook zijn, kom gerust eens langs om de sfeer op te snuiven... Wij laten heel graag zien met wat we allemaal bezig zijn...


Tot dan!